Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2020-08-12

Scroll to top

Top

INFUSION feat. BOGGIE

INFUSION feat. BOGGIE

2017. augusztus 15-én, kedden ismét a Zenepavilonhoz várjuk a zenekedvelő közönséget. 19 órától koncert sztárjai az InFusion Trió és Boggie lesznek.

Egyéni hangzás, rendhagyó hangszerelés és a világon egyedülálló technikai megvalósítás. Ez jellemzi a 2011. végén alakult InFusion Triót, amelynek tagjai mind képzett zenészek, a komoly- és a könnyűzene terén egyformán jártasak.
Első nagylemezük, a Loop me up 2014. október 18-án jelent meg. A zenekar fő profilja, saját szerzeményeken kívül, híres topslágerek átdolgozása valamint népzenei motívumok újragondolása. Olyan előadók dalait hallhatjuk új köntösben, mint a Maroon5, Calvin Harris, John Newman vagy épp a Daft Punk. 2015-ben a „Das Supertalent show“-ban és a Hungary’s Got Talentben is aranygombbal egyenes ágon jutottak a döntőbe. Több külföldi fellépés mellett a thaiföldi Big Mountain Festival-on első európai előadóként két koncertet is adott a formáció. 2016-ban az InFusion Trió képviselte magyarországot zeneileg a Riói olimpián, a Magyar házban. 3 héten keresztül minden nap koncertet adott a zenekar, közel 20.000 embernek. 
A zenekar tagjai: Farkas Izsák (elektromos hegedű), Simkó-Várnagy Mihály (elektromos cselló, basszusgitár), Weisz Nándor (elektromos dob, ének).
Hozzájuk Csemer Boglárka ‘BOGGIE” énekes, dalszerző csatlakozik, aki már évek óta a hazai zenei élet szereplője.Kisgyerek kora óta tudatosan készült a zenei pályára, folyamatosan képezte magát. A népzenétől, a klasszikus zenén, a jazzen és a popon keresztül sok mindenbe belekóstolt.
2013 áprilisában jelent meg első, csak saját dalokat tartalmazó nagylemeze, melyen helyet
kapott a Parfüm című szerzeménye is.
2014 januárjában a IMDVB a világ 3. legnépszerűbb videoclipjei közé sorolta a Parfümöt Shakira és Enrique Iglesias mögött.
A dallal nem kisebb médiaóriások foglalkoztak, mint a TIME, CNN, BBC, Yahoo, ABC…
Boggie néhány hét leforgása alatt az internet sztárja lett, azóta több mint 30 millióan látták a
videoclipjét szerte a világban.
2014 októberében megjelenik a második nagylemeze All Is One Is All címmel.
2015 februárjában Glamour Women of the Year jelölést kap.
2015 februárjában megnyerte a DAL 2015 című televíziós műsort “Wars for Nothing” című dalával, mellyel a 60. Eurovíziós Dalfesztiválon képviselte Magyarországot májusban. Produkciója tovább jutott a döntőbe és végül 20 helyezett lett.
2015 májusában pedig második nagylemezéért FONOGRAM díjat kap.
2015 októberében egy nagyszabású 6 állomásos Európa turnén vett részt zenekarával kizárólag külföldi klubokban és fesztiválokon lépett fel.
Jelenleg 3. nagylemezén dolgozik.

Zenepavilon_Boogie_web