Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2019-08-20

Scroll to top

Top

Április elsején égig ér a tojásfa…!

Április elsején égig ér a tojásfa…!

Töltse a húsvéti ünnepeket programjainkkal! Ebben az évben is családi nappal készül az Egri Kulturális és Művészeti Központ. Az egész napos program kavalkád helyszíne idén a Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház, valamint a Bartók Béla tér.

Április 1-jén, vasárnap, 10 és 16 óra között várjuk a kicsiket és nagyokat a Forrás Gyermek és Ifjúsági Házban. A programok a fent említett helyszíneken (Forrás, Bartók Béla tér) lesznek fellelhetőek.

A délelőtt folyamán a Rutkai Bori Banda érkezik hozzánk egy családi koncerttel, a bátrak részt vehetnek a locsolóvers versenyen, a kézművesség szerelmesei pedig pingált, viaszos, berzselt és karcos tojásokat készíthetnek.

Délután kosárfonás, húsvéti díszkészítés, papírfonás és egy zenés mesejáték, a Csacska nyulacska várja az érdeklődőket. A Bartók Béla téren egész nap állatsimogató, óriás tojásfestés, Paprika Jancsi csúzlizdája, kosaras népi körhinta, nyuszikereső játék és óriás fajátékok teremtik meg a családias, húsvéti hangulatot.

Húsvétra fel! Várjuk programjainkra szeretettel!

2018. április 1. vasárnap 10.00-16.00 | EKMK Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház és Bartók Béla tér
ÉGIG ÉRŐ TOJÁSFA – HÚSVÉTI CSALÁDI ÜNNEP
Belépő: 800 Ft, mellyel 1 db, választható színháztermi előadás, valamint az összes további program látogatható. 6 év alatti gyermeknek a belépés ingyenes!

Bővebb információ a rendezvény Facebook eseményében!