Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2020-08-06

Scroll to top

Top

Áprilisban Cseh Tamás-est

Áprilisban Cseh Tamás-est

Az április izgalmas hónap lesz az Egri Kulturális és Művészeti Központban, ugyanis rengeteg színes programmal várjuk a közönségünket. Ennek része lesz Bereményi Géza, Cseh Tamás és Másik János tollából származó történetek átiratának előadása, a Kelet-Nyugati Pályaudvar.

„Lábjegyzet egy jövőbeli történelemkönyvből”
Vizi és Ecsédi találkozott. És itt kezdődött minden. Az ő történetüket írta meg Bereményi Géza és adta elő Cseh Tamás két részletben, két Magyarországon: 1979-ben (Frontátvonulás) valamint 1992-ben (Nyugati pályaudvar). A történetet egybe olvasztotta, és most új köntösbe bújtatva adja elő három fiatal színész: Orosz Ákos, Tóth András és Zoltán Áron. A koncertszínházi előadás teljes mértékben az alkotók műhelymunkája, a szerző dramaturgiai segítsége mellett. Hogyan boldogul Vizi és Ecsédi ’79-ben, és ’89-ben Magyarországon, milyen akadályokkal kell megküzdeniük, milyen választ kapnak, vagy adnak arra a kérdésre, ami a legfontosabb: Ki vagyok? Hol vagyok? És amit még ők sem mertek megkérdezni: „Mivégre vagyok?”.

Az előadás Bereményi Géza és Cseh Tamás Frontátvonulás, Nyugati pályaudvar valamint Bereményi – Cseh –Másik János Levél a nővéremnek 2. albumairól tartalmaz dalokat, valamint egyes részekhez Zoltán Áron írt plusz zenéket a műhelymunka során.

Előadják: Orosz Ákos, Tóth András, Zoltán Áron Zenészek: Kovács Márk (szaxofon), Laczi Sándor (cselló) 🎷 🎸

2018. április 29. vasárnap 19.00 | Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház
Koncert-színház: KELET-NYUGATI PÁLYAUDVAR- CSEH TAMÁS – EST 🎸 
Belépő elővételben 2.500 Ft, helyszínen 3.000 Ft 🎷 

Csatlakozz a facebook eseményhez!