Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2020-06-02

Scroll to top

Top

MÜLLER PÉTER: AZ ÉLET MŰVÉSZETE

MÜLLER PÉTER: AZ ÉLET MŰVÉSZETE

| Ekkor: 21, Sze 2015

AZ ÉLET MŰVÉSZETE címmel 2015. október 2-án, Egerben tart előadást MÜLLER PÉTER író az Egri Kulturális és Művészeti Központ Találkozások… című sorozata keretében.

MullerPeter_jt8o3178-v1Októberben vendégünk, Müller Péter, a magyar ezoterikus irodalom nagymestere, aki előadásain nem csak értékes gondolatokkal ajándékozza meg a közönséget, de lényével sajátos közösségi élményt teremt, az együttlét különleges légkörét hozza létre. Az élet művészete című előadásán az igazság, szépség, szerelem, szeretet, barátság, jóság áll a középpontban. Egyszerűen csak élni, vagy az életet művészi fokra fejleszteni, megérteni önmagunkat és a világot – ezekre a mindannyiunkat egyformán érintő, fontos kérdésekre próbál válaszokat keresni. Beszél az emberi sorsról, a jövő sejtéséről, a várakozás művészetéről és a gondviselés segítő erejéről, a boldogságról és az élet nagy válaszpontjairól.
Forrás: http://www.jegy.hu/program/muller-peter-az-elet-muveszete-57635

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy szeptember 30-ára minden jegy elkelt!

Időpont: október 2., péntek 18.00; helyszín: Bartakovics Béla Közösségi Ház (Eger, Knézich K. u. 8.)

muller_peter

Belépő: 2.000 Ft / elővételben: 1.800 Ft
Jegyek kaphatók a Forrás Gyermek és Ifjúsági Házban, valamint a Bartakovics Béla Közösségi Házban.

urlMüller Péter (Budapest, 1936. december 1.  József Attila-díjas író, dramaturg, forgatókönyvíró, előadó. A hazai populáris-ezoterikus irodalom egyik legismertebb alakja. Az írót, állítása szerint egy halálközeli élménye fordította a spirituális tanok felé. Írói tevékenysége és a tanítás iránti vágya eredményeképpen elindította a Mesterkurzus elnevezésű előadás-sorozatot, amelyen az önmagát kereső embernek igyekszik segíteni a mindennapi életben az önmegvalósításban. Könyvei minden kétséget kizáróan az utóbbi évek legsikeresebb ezoterikus kötetei közé tartoznak, ezt jelzi a több százezer eladott példány. Spirituális célzatú művei mellett drámaíró tevékenysége is meghatározó. Bár igen termékeny író, azt vallja, hogy a gondolatok és az érzések átadásának leghitelesebb módja mégsem az írás, hanem a beszéd. (Forrás: Wikipédia)

Talalkozasok_web_f