Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2019-08-17

Scroll to top

Top

CARAMEL ÉS ZENEKARA EGERBEN

CARAMEL ÉS ZENEKARA EGERBEN

| Ekkor: 11, aug 2015

CARAMEL ÉS ZENEKARA EGERBEN

A Szép Asszonyok Fesztiválja zárásaként
2015. augusztus 22-én, szombaton 20 óra 30 perces kezdéssel
Caramel koncert
Szépasszonyvölgyi Márai Aktív Turisztikai Látogatóközpont szabadtéri színpadán

15404_0_1_chabaphoto_caramel_099

 

 

Molnár Ferenc „Caramel” (Szolnok, 1982. február 1.) Fonogram-díjas magyar énekes. A TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának 2. szériájának győztese.2006

Fonogram díj – az év hazai pop albuma (Nyugalomterápia)
Fonogram díj – az év hazai dala (Szállok a dallal)
Fonogram díj – az év felfedezettje (díjazott)
BRAVO OTTO – a legjobb hazai énekes
BRAVO OTTO – a legjobb hazai album (Nyugalomterápia)
BRAVO OTTO – a legjobb hazai klip (Várt Váratlan)

2009

Fonogram díj – az év hazai dala (Egy elfelejtett dal feat. Cserháti Zsuzsa & Oláh Ibolya)
BRAVO OTTO – A legjobb magyar férfi előadó

2011

Story Ötcsillag-díj

Biográfia:

Anyakönyvezett nevem Molnár Ferenc, de legtöbben Caramelnek ismernek. Szolnokon születtem, 1982. február 1-jén, és ebben a megyében, Törökszentmiklóson laktam 17 éves koromig. A zene végigkísérte az életem, amióta az eszem tudom, folyton énekelek. Tanulmányaimat a helyi Bethlen Gábor Általános Iskolában kezdtem, majd a Lábassi János Szakközépiskolában folytattam. A suliban elég nehéz lehetett velem: a fejemben egyfolytában hallottam (hallom ma is) a zenét, és ez zavaró volt az odafigyelésben. Gyakran küldtek ki az órákról, hiszen tanítás alatt is dudorásztam. A középiskolát megélhetési gondok miatt sajnos abba kellett hagynom, így Budapestre költöztem. Nyolc éves korom óta írok dalokat. Az RNB stílus áll hozzám legközelebb, de meghallgatok mi ndent ami jó, igényes és maradandó. Nagyon sok előadót és zeneszerzőt tisztelek, többek között Michael Jacksont, Stevie Wondert és az RNB műfaj nevesebb képviselőit. Különösen szeretem az előbb említett stílus brit vonulatát. A zenében is – mint az életben – az egyszerű és letisztult dolgok érintenek meg. A muzsika minden ága érdekel: nagyon szeretek hangszerelni, a dalokat a saját ízlésvilágomnak megfelelően felépíteni. Már évek óta sikertelenül kopogtattam demo felvételeimmel a kiadók ajtaján, amikor 2004-ben beneveztem a Megasztár című televíziós verseny második fordulójába, és végre rám talált a siker. A nézők szavazataikkal hozzásegítettek az első helyezéshez, ezt ezúton is köszönöm. E siker mellett az a legfontosabb, hogy annak élhetek, amit imádok, ami az életem. A közelmúltban valósult meg egyik legnagyobb álmom: elkészült első lemezem. Az album címe Nyugalomterápia.

Molnár Ferenc

Molnár Ferenc

Caramel

Belépő – elővételben: 3.000 Ft; napján: 3.500 Ft – amelyek kaphatók az EKMK Forrás Gyermek és Ifjúsági Házában, a Tourinform Irodában, valamint a koncert napján, a helyszínen.

Caramel_pl_web_0.preview