Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2020-08-06

Scroll to top

Top

Egy igazi tündérmese zenés, táncos előadásban

Egy igazi tündérmese zenés, táncos előadásban

Május megannyi újdonságot tartogat a kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Idén először szervezi meg az Egri Kulturális és Művészeti Központ a KisEgér Fesztivált, mely egy hét töménytelen mókát és kacagást kínál.

A KisEgér Fesztivál május 26-án Halász Judit koncertjével indul a Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban. A program kavalkád egy hétig tart, szabadtéri, bábos programokkal és koncerttel várja az érdeklődőket. (Lásd: KisEgér Fesztivál ajánló)

A fesztivál záró akkordja a Magyar Nemzeti Táncegyüttes előadása, ahol Csipkerózsika tündérmeséje elevenedik meg zenés, táncos formában. A Magyar Nemzeti Táncegyüttes (2014 júliusa előtt Honvéd Táncszínház) Magyarország egyik legnagyobb létszámú, hivatásos táncegyüttese. A Zsuráfszky Zoltán által vezetett együttes előadásait a dinamika, a néptáncok virtuozitása és a színpadjáték látványossága jellemzi.

A darab úgy áll össze, hogy az eredeti néptáncok mellett érződik a tradicionális magyar folklór, mindezt a mese színpadi megfogalmazásában jelenítik meg. Ezt tekinthetjük az előadás érdekességének is. Egy biztos, aki eljön és megnézi, garantáltan különleges élménnyel lesz gazdagabb!

2018. június 3. vasárnap 14.00 / Gárdonyi Géza Színház
Fesztiválzáró
CSIPKERÓZSIKA – a Magyar Nemzeti Táncegyüttes előadásában.
Jegyár: I helyár 3 000 Ft / fő, II. helyár 2 500 Ft / fő, III. helyár 2 000 Ft / fő

Jegyek kaphatók a Gárdonyi Géza Színház jegypénztárában (Eger, Széchenyi út 5.)
Csatlakozz az eseményhez!