Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2019-08-18

Scroll to top

Top

EGYASSZONY

EGYASSZONY

Péterfy-Novák Éva megrázó őszinteségű blogjából könyv, majd a könyvből színdarab született, amely 2016. január 18-án, hétfőn 18 órás kezdéssel az egri Gyermekotthon és Fogyatékosok Otthona javára szervezett jótékonysági színházi előadás keretében, a Forrás Gyermek és Ifjúsági Házban kerül bemutatásra.
A darabot Tenki Réka adja elő; Tasnádi István alkalmazta színpadra, rendezője pedig Paczolay Béla. Az előadás a Füge és az Orlai Produkciós Iroda együttműködésében jött létre.
egyasszPéterfy-Novák Éva majdnem minden orvostól azt a diagnózist kapta, hogy kislánya a születés során vált súlyosan mentálisan sérültté. A kislány hét évvel élte túl a diagnózist, édesanyja pedig harminc évvel a történtek után úgy döntött, hogy blog-bejegyzésekben megírja együtt töltött éveiket.

Mácsai Pál a könyvről ezt nyilatkozta: „Minden élet impozáns, ha őszintén mesélik el. Ez a könyv hű tükre a valóságnak. Se letenni, se elfelejteni nem lehet.”
Az Egyasszony igaz történet az élet fájdalmas titkairól, amelyekről nem szokás beszélni. Tragikus és egyben felemelő példázat, melynek különlegessége, hogy bár a rettenetet beszéli el, mégis rendíthetetlen életöröm sugárzik belőle.
(Forrás: http://juranyihaz.hu/egyasszony)

 Az jótékonysági előadásra a belépőjegyeket (támogatói jegy: 3.000 Ft, belépő: 2.000 Ft) a helyszínen lehet váltani.egyasszony_A5_szorolap_web3-721x1024