Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2019-05-22

Scroll to top

Top

BOGGIE “3” LEMEZBEMUTATÓ

BOGGIE “3” LEMEZBEMUTATÓ
Mikor:
2017-12-02 @ 19:00 – 20:30 Europe/Budapest Időzóna
2017-12-02T19:00:00+01:00
2017-12-02T20:30:00+01:00
BOGGIE "3" LEMEZBEMUTATÓ

/ EKMK Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház

BOGGIE “3” LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
Belépő: elővételben 1.200 Ft, a koncert napján 1.800 Ft

Zenekar tagjai:
Antal Gábor – zongora; Simkó-Várnagy Mihály – elektromos cselló, basszus gitár; Szakonyi Milán – gitár, ének; Szabó Tamás – dob

Csemer Boglárka alias BOGGIE dalszerző-énekes izgalmasan egyedi pályát jár be. Olyan elképesztő sikereket tudhat maga mögött, mint az amerikai Billboard listás első nagylemeze, melyen szerepel a világkörüli utat bejárt Parfüm című szerzemény. Második lemezéért megkapta a legrangosabb hazai elismerést a “Legjobb Pop Album”-nak járó FONOGRAM díjat. 2015-ben megnyerte a DAL című műsort az egyszálgitár kíséretes “Wars for Nothing” című dallal. Most itt a “3” című albuma.

A harmadik nagylemezére igazi singer-songwriterré érett Boggie dalszerzői stílusa tovább csiszolódott. A lemezen kísérletezik a dancehall, r&b stílusokkal, bátran keveri az elektronikus és akusztikus hangzást és mindez olyan kifinomultan elegyedik Boggie sajátos dallamvilágával, hogy egy igazán izgalmas pop zene az eredmény. Érezni a klasszikus zene, kortárs francia pop zene és még a rap műfaj hatásait is.

A nyelvi sokszínűség a Boggie-tól megszokott módon az új albumot is jellemzi, de most a magyar szövegeké lesz a főszerep – ebben Kemény Zsófi költőnő is közreműködött. A dalok témái, mondanivalói az énekesnőhöz hűen továbbra is elgondolkodtatóak, tükröt tartóak. Az “elegendés” mint fő gondolati elem minden dal magja. Elengedi a megfeleléseinket, a félelmeinket, kapcsolatokat, gyerekkort, múltat. 

Az albumot rekordidő alatt készítette el az újdonsült anyuka, aki Lenke lányának 2016 decemberében adott életet. A dalok, elmondása szerint, Lenke nélkül nem születtek volna meg. A több hónapos zenekari próbafolyamat, közös műhely-és alkotómunka erősen érződik a lemezen. 

Boggie-t sajátos zenei világ jellemzi, egyedi, művészi, kifinomult dalszerzővé érett, személyiségéhez, varázsához akkor kerülhetünk igazán közel, amikor koncerten látjuk, halljuk őt. 

Facebook: https://www.facebook.com/BoggieOfficial/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=-1f3rsjVqLY

Weboldal: http://www.boggieofficial.com/