Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2020-08-07

Scroll to top

Top

NYÁRBÚCSÚZTATÓ PARTY

Mikor:
2019-09-20 @ 19:00 Europe/Budapest Időzóna
2019-09-20T19:00:00+02:00
2019-09-20T19:15:00+02:00
Hol:
BRDWY
3300 Eger
Pyrker tér 1-3.

Különleges  partyra invitáljuk azokat, akik az Egri Kulturális és Művészeti Központtal szeretnék elbúcsúztatni 2019. év nyarát. 

A program elemei:

Partybusz – ha bulizni akarsz, eddig még nem látott, egyedülálló, igényes világ tárulhat eléd. 70 fős partybusz indul útjára a városban, felkeresve a nyár legszebb pillanatainak helyszíneit. Közben a  a party-fények, klub hangrendszer és a króm táncrúd – mely a tánctér közepén áll -,  DJ és sok-sok meglepetés teremti meg a party hangulatot.

Hiperkarma  koncert  

A Bérczesi Robi vezette zenekar közel 20 éve működik, és ez idő alatt rengeteg magaslaton és néhány hullámvölgyön is túljutva, több tagcserén is átesett az eredeti felállás. A formációt elsősorban szövegcentrikussága teszi egyedülállóvá a hazai zenei palettán: Robi dalai nyíltan mesélnek a legbensőbb szorongásainkról, az élet legsürgetőbb kérdéseiről, és a saját démonjaink előli menekülésről. Első lemezük, a hiperkarma 2000-ben debütált, majd három évvel később megjelent az amondó, ami ha lehetséges, elődje sikerét is felülmúlta. Utóbbi után több mint tíz éves szünet következett a hiperkarma életében a frontember nem titkolt drogproblémái miatt. A kihagyást követően a banda 2014-ben jelentette meg harmadik nagylemezét konyharegény címmel, majd két év elteltével a délibábot, amely azóta aranylemezzé érett. A lemez címadó dalát 2017-ben a Petőfi Zenei Díj – Az év dala, és a Fonogram – Magyar Zenei Díj – Az év hazai alternatív vagy indie-rock albuma vagy hangfelvétele kategóriában is jelölték. Ez utóbbi megismétlődött a zenekar ötödik, a napsütötte rész című, 2019-ben megjelent legújabb albumán szereplő három dallal is: napsütötte rész / belekerültél / kanyargó ösvény. Ebben az évben Bérczesi Robi elnyerte az Artisjus – Az év könnyűzenei szövegírója díját, valamint az Athenaeum Kiadónál megjelent Én meg az Ének – behúzott szárnyú felfelé zuhanás címen önéletrajzi könyve, melyet Kiss László közreműködésével írt.

COLOR PARTY, DJ

A party műsorvezetője: Bűdi László

Jegyár:

Party: 1000 Ft

Party busszal: 1500 Ft

Jegyek kaphatók: EKMK Forrás, www.jegy.hu