Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2020-04-08

Scroll to top

Top

Tavaszi Fesztivál – A legkisebb óceán – elmarad

Mikor:
2020-03-21 @ 15:00 – 17:00 Europe/Budapest Időzóna
2020-03-21T15:00:00+01:00
2020-03-21T17:00:00+01:00
Hol:
EKMK Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház

A megvásárolt jegyeket a rendkívüli helyzet miatt elmaradt rendezvényekre visszaváltjuk.

Az érintett rendezvények:

Tavaszi Fesztivál: A legkisebb óceán, Kiskalász koncert, Atyai ág koncert, KÖR – Kálloy Összes Rövidítve, illetve a Heisenberg színház

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ jegyirodáiban (Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház és Bartakovics Béla Közösségi Ház) személyesen váltott jegyeket az eredeti jegy ellenében hétfőn és szerdán 12.00-15.00-ig (március 16., 18., 23., 25.) az EKMK Bartakovics Béla Közösségi Ház jegyirodájában (Knézich K. u. 8) van lehetőség 2020. március 25-ig visszaváltani.

Más helyszínen személyesen váltott jegyekkel kapcsolatban az adott helyszínen lehet érdeklődni (pl. Eger Tourinform iroda).

Az online váltott jegyekkel kapcsolatban a jegyrendszer szolgáltató partnerünk, az InterTicket Kft. ügyfélszolgálata minden érintett ügyfelet e-mailben tájékoztat arról, hogy a visszafizetés folyamata elindult. Kérjük vegyék figyelembe, hogy az összeget a bank 30 napon belül, külön értesítés nélkül írja jóvá a vásárláskor használt bankkártyájához tartozó bankszámláján.

 

„- Ha nagy leszek, hal leszek.
– És milyen hal?
– Fekete pöttyös görgős hal. Aminek vastag szája, barna foga, a szeme fölött meg két szarva van. Az Indiai – óceánban él.
– Az Indiai – óceán nagyon messze van innen Katicabogár.
– Én ott nagyon boldog lennék.
– Az Atlanti- óceán nem jó? Az közelebb van.
– Az Atlanti- óceánban hideg vízi halak élnek Anci. Nekem olyan helyre kell mennem, ahol a hozzám hasonló halak vannak.”

Egy halkereskedést üzemeltető család tagjai felelősségteljesen, ám egyre beszűkülve és “beszürkülve” élik mindennapjaikat. A legkisebb lány, Katicabogár viszont egy színes világról álmodik a tenger mélyén, ahol mindenki őt követi. Egy váratlan veszteség miatt azonban kénytelen kilépni a menedéket nyújtó fantáziavilágából. Miközben Katicabogár lassan felnő a feladathoz, egy különös barát érkezik hozzá a tenger mélyéről, hogy segítse az útját.

Az Y Csoport és a Ledpuppets koprodukciója az élő szereplők és a bábhasználat formai ötvözésével lehetőséget teremt a mágikus és a reális, a képzelet és a valóság, a gyermeki látásmód és a felnőtt logika összekötésére.

SZEREPLŐK:

KATICABOGÁR – MÓGA PIROSKA
APCI – BOROS ÁDÁM
ANGYALKA – BOGNÁR ANITA
ROLÓ -HAJMÁSI DÁVID/GYÖRGY ZOLTÁN DÁVID
ANCI – SZŐTS ORSOLYA
BÁBOS COACH: Lendváczky Zoltán
BÁB- ÉS LÁTVÁNYTERVEZŐ: Remsey Dávid, Halák András
ZENÉSZ: Nagy Marcus Panda
JELMEZTERVEZŐ: Szabados Luca
FÉNYTERVEZŐ: Dézsi Kata
RENDEZŐASSZISZTENS: Balogh Zsuzsanna

RENDEZŐ: MAKRA VIKTÓRA

Támogatók: Pro Progressione Kft, NKA, EMMI, TRIP

Az előadást 6 éven felül ajánljuk.

Jegyár: 1200,- Ft