Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2020-07-13

Scroll to top

Top

INFUSION TRIÓ feat. BOGGIE – ZENEPAVILON

Mikor:
2017-08-15 @ 19:00 – 20:30 Europe/Budapest Időzóna
2017-08-15T19:00:00+02:00
2017-08-15T20:30:00+02:00

ugusztus 15., kedd 19 óra / Érsekkerti zenepavilon

ZENEPAVILON KONCERTSOROZAT – InFusion Trió feat. Boggie

Egyéni hangzás, rendhagyó hangszerelés és a világon egyedülálló technikai megvalósítás. Ez jellemzi az InFusion Triót, amely egy 2011 decemberében alakult formáció, melynek tagjai mind képzett zenészek, akik a komoly- és a könnyűzene terén egyformán jártasak. A zenekar különlegességét egyrészt a hangszerválasztás is meghatározza. Elektromos hegedű, elektromos cselló, basszusgitár és elektromos dob, melyek mindegyike effektpedálokon keresztül egy különleges hangzásképet ad. A másik meghatározó innováció a looper pedálok alkalmazása, melyekkel valós időben, a színpadon képesek rögzíteni a lejátszott anyagot és visszajátszani azt, ezzel a három zenész egy számon belül meg tudja sokszorozni önmagát, így igazán telt hangzást hoznak létre előre rögzített felvételek használata nélkül. Egyedülálló koncertélményt nyújt ahogy a hallgató nyomon követheti a Loop-ok építkezését és a zenekar könnyed játékát.

Első nagylemezük, a Loop me up 2014. október 18-án jelent meg. A zenekar fő profilja, saját szerzeményeken kívül, híres topslágerek átdolgozása valamint népzenei motívumok újragondolása. Olyan előadók dalait hallhatjuk új köntösben, mint a Maroon5, Calvin Harris, John Newman vagy épp a Daft Punk. 2015-ben a „Das Supertalent show“-ban és a Hungary’s Got Talentben is aranygombbal egyenes ágon jutottak a döntőbe. Több külföldi fellépés mellett a thaiföldi Big Mountain Festival-on első európai előadóként két koncertet is adott a formáció. 2016-ban az InFusion Trió képviselte magyarországot zeneileg a Riói olimpián, a Magyar házban. 3 héten keresztül minden nap koncertet adott a zenekar, közel 20.000 embernek.

A zenekar tagjai:

Farkas Izsák (elektromos hegedű): 2010-ben diplomázott a Liszt Ferenc Zeneakadémián hegedű szakon. 2005 óta játszik elektromos hegedűn. Jelenleg a Vígszínházban láthatjuk a Hegedűs a háztetőn címszerepében, emellett pedig számos jazz, rock és crossover formáció tagja.

Simkó-Várnagy Mihály (elektromos cselló, basszusgitár): 2005-ben diplomázott a Liszt Ferenc Zeneakadémián cselló tanszakon, majd a Kőbányai Jazz Szakiskolában tanult basszusgitározni. A Dohnányi Ernő szimfónikus Zenekar és a Liszt Ferenc Kamarazenekar tagja valamint számos jazz, rock és crossover formáció tagja. 2011- ben a Roland Loop Világbajnokság kelet-európai döntőjén 2. helyezést ért el.

Weisz Nándor (elektromos dob, ének): 2000-ben diplomázott a Müncheni Zeneakadémián ütő tanszakon, és azóta a Magyar Nemzeti Filharmónikus Zenekar tagja. 2004 óta elekronik.

 

BOGGIE
Csemer Boglárka ‘BOGGIE” énekes, dalszerző már évek óta a hazai zenei élet szereplője.
Kisgyerek kora óta tudatosan készült a zenei pályára, folyamatosan képezte magát. A népzenétől, a klasszikus zenén, a jazzen és a popon keresztül sok mindenbe belekóstolt.
2012- ben szerződött le az egyik legnagyobb magyar, független kiadóval a Tom- Tom Records-zal.
2013 áprilisában jelent meg első, csak saját dalokat tartalmazó nagylemeze, melyen helyet
kapott a Parfüm című szerzeménye is. 2014 januárjában Parfüm című videoclipje bejárta az egész világot, melynek köszönhetően BOGGIE című nagylemeze felkerült a az amerikai Billboard lista 17. és 3. helyére is.
2014 januárjában a IMDVB a világ 3. legnépszerűbb videoclipjei közé sorolta a Parfümöt Shakira és Enrique Iglesias mögött.
A dallal nem kisebb médiaóriások foglalkoztak, mint a TIME, CNN, BBC, Yahoo, ABC…
Boggie néhány hét leforgása alatt az internet sztárja lett, azóta több mint 30 millióan látták a
videoclipjét szerte a világban.
2014 októberében megjelenik a második nagylemeze All Is One Is All címmel.
2015 februárjában Glamour Women of the Year jelölést kap.
2015 februárjában megnyerte a DAL 2015 című televíziós műsort “Wars for Nothing” című dalával, mellyel a 60. Eurovíziós Dalfesztiválon képviselte Magyarországot májusban. Produkciója tovább jutott a döntőbe és végül 20 helyezett lett.
2015 májusában pedig második nagylemezéért FONOGRAM díjat kap.
2015 októberében egy nagyszabású 6 állomásos Európa turnén vett részt zenekarával kizárólag külföldi klubokban és fesztiválokon lépett fel.
Jelenleg 3. nagylemezén dolgozik.

 

Facebook: https://www.facebook.com/InFusionTrio/?fref=ts
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=j6BjjaXSB-Q

Az idei nyár utolsó fellépője: augusztus 29. Jónás Vera Experiment

Zenepavilon_Boogie_web