Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2020-02-19

Scroll to top

Top

SZENVEDÉLYEM, VELENCE

SZENVEDÉLYEM, VELENCE

| Ekkor: 11, jan 2016

Velence titkai, melyek évszázadok óta izgatják az emberiség fantáziáját, lélegzetelállító táncelőadásban kerülnek napvilágra az ExperiDance színpadán. A karneváli maszkok mögött ellentmondásokkal és szenvedéllyel teli ösztönvilággal találkozunk, amely teljes pompájában mutatkozik meg Román Sándor koreográfiáján keresztül.

Az ExperiDance Production célja a legmagasabb szintű művészi szórakoztatás, és a forradalmasított magyar tánckultúra népszerűsítése az egész világon. A 2000 óta sikeres társulat ereje, hogy a tüzes magyar táncokat népszerű nemzetközi és modern irányzatokkal szelídíti meg, vagy épp a végletekig fokozza. Az ExperiDance által így teljesen új, összetéveszthetetlen táncstílus született.

Experidance_pl_web

Egyedi stílusukat már több fontos nemzetközi színpadon bemutatták, így mára hazai és külföldi közönségük is a magyar tánckultúra utazó nagyköveteiként gondol rájuk. Küldetésük továbbra is az, hogy– gyökereinket nem feledve – minden kontinensen meghódítsák a nézőket.Az ExperiDance tánckarának tagjai mind magasan képzett hivatásos táncosok, akik a társulat támogató közegében estéről estére képesek a legjobbat kihozni magukból. Az ő teljesítményükön túl a koreográfus, zeneszerző, jelmez- és díszlettervező, dramaturg és technikusok professzionális összhangja a garancia a biztos sikerre.