Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2019-10-19

Scroll to top

Top

FARSANGI ÉJSZAKA

FARSANGI ÉJSZAKA

 Zene és humor két részben Galla Miklóssal, Bebével, Rácz Katival, Kovács Áronnal és további neves fellépőkkel 2016. február 5-én, pénteken 19 órától, az EKMK Bartakovics Béla Közösségi Házban.

Ebben az évben is a farsangi időszakban mutatjuk be a Gonda László által szerkesztett, vadászok által kezdeményezett élőzenés szórakoztató műsorunkat, erősítve a Kultúrházak éjjel-nappal országos programsorozat éjszakai oldalát.
Az Egri Kulturális és Művészeti Központ és az Egri Zenészek Egyesületének közös rendezvényének védnökei: a Heves Megyei Vadászok, Vadgazdálkodók és Természetvédők Szövetsége és az Egererdő Zrt.

11215838_434217053455590_908737416312583792_n

A háromórás műsor két jól elkülönülő részből áll.

galla

Az első felvonás sztárvendége Galla Miklós, aki ezúttal nemcsak szóval szórakoztatja a közönséget, hanem énekelni is fog a GM 49 zenekar számaiból.

url

Az est különleges színfoltja, hogy Báder Ernő 13 fős népizenekara népszerű dallamokat fog játszani.

vadasz

Virágh Lilla kürtön, László Éva zongorán idézi meg a vadászatok hangulatát.

Dósa Tibor Magyarország Királyi Főszakácsa gasztronómiai blokkja a vadételek világába vezet el.

vadaszsolyom_02

A második rész egy önálló koncertként is felfogható: magyar slágereket hallgatunk sztárvendégek előadásában. A dalokat Gonda László zenekara kíséri.

  • Bebe megválva Black II Black együttestől nemrég kezdte el szólókarrierjét, Egerben először mutatkozik be
  • Kovács Áron énekes, zenész, műsorvezető, aki 33 éve cukorbeteg, nemrég futotta le a fél maratont, aktívan sportol, sőt már több extrém sportot is kipróbált. Tavaly az Egri Cukorbeteg Nap vendége volt
  • Rácz Kati, csodálatos jazz-dívánk már szinte hazajár Egerbe. A bárzenész találkozók állandó zsűritagja és gyakori fellépője

 Az est műsorvezetője: Kovács Áron

 Az éjszakába nyúló műsor látogatóit ezúttal is welcome drink fogadja.

20110126ujborsajtNe hagyjuk otthon a pénztárcánkat, mert vendégünk lesz a Sík Sajt Manufaktúra is, termékeiket meg is vásárolhatjuk. Érdemes a tombolával is kipróbálni szerencsénket, mert szponzoraink jóvoltából most is értékes díjakat fogunk kisorsolni.

Jegyek elővételben (február 4-ig) az EKMK – Forrás Gyermek és Ifjúsági Házban és az EKMK – Bartakovics Béla Közösségi Házban kaphatók.

Az elővételi jegy 2000 Ft. Az előadás napján a helyszínen 2500 Ft-os jegy kapható.

Farsangi éjszaka plakát

 

kulturhazak_logo_01