Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2020-01-29

Scroll to top

Top

“Felsőváros Csillagai” július-augusztusi programok

“Felsőváros Csillagai” július-augusztusi programok

2019. július 10., 24., augusztus 7. / Felsőváros

BELAKJUK A FELSŐVÁROST

2019. januárjától indult a Felsőváros Csillagai – Közösen a közösségért című önkormányzati projekt, melynek egyik megvalósító partnere az Egri Kulturális és Művészeti Központ. Célunk, hogy olyan közösségi programokat kezdeményezzünk, amelyik a Felsővárosban élők igényeire alapulnak, és a lakosságot aktívan bevonják.

A nyár során több alkalommal is meglepetés programokkal készülünk a Felsőváros terein.

Többek között: Nagy Csaba, Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett tárogató művész; Ort-Iki Báb- és Utcaszínház; Tibi a hegyről koncert; Mese kocsma – Bukovics János a Magyar Kultúra Lovagja

2019. július 27. szombat 19.00 / Nemzedékek tere

NYÁRESTI PIKNIK

Esti piknik szórakoztató zenével, szalonnasütési lehetőséggel. Várjuk azokat a felsővárosiakat, akik találkozásra, közösségi élményre vágynak.

Fellépő: The Feelgood – Acoustic

A THE FEELGOOD slágerzenét játszó “Cover” zenekar.  A THE FEELGOOD ACOUSTIC az unplugged, akusztikus verziója. Ez a felállás napjaink legnagyobb slágereit és legendás hazai és külföldi előadóinak, zenekarainak örökzöld slágereit dolgozza fel, könnyen emészthető. akusztikus verzióban.

A zenekar tagjai: Gachal Gábor – dobok, csörgők, vokál, Nagy Dénes – basszusgitár, akusztikus gitár, vokál, Tuza Róbert – gitár, akusztikus gitár, ének.

2019. augusztus 19. hétfő 17.00 / Nemzedékek tere

Szent István nap a Felsővárosban

Ünnepi gondolatok a felsővárosi képviselők, fertálymesterek részvételével. Kenyérszentelés. A Codex régizene együttes ünnepi műsora. Lajtha László néptáncegyüttes gyermekcsoportjának fellépése. Veszelka kommandó – világzenei együttes koncertje. Tűzijáték.