Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2019-08-26

Scroll to top

Top

FÉNYFESTŐVERSENY -PÁLYÁZATI KIÍRÁS

FÉNYFESTŐVERSENY -PÁLYÁZATI KIÍRÁS

| Ekkor: 18, nov 2015

FÉNYFESTŐVERSENY
Pályázati kiírás

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ és az Egri Újságíró Egylet pályázatot hirdet azon kreatív egriek részére, akik szívesen kipróbálnák magukat a fényfestés világában.

A díj:
A nyertes pályázat kreatívját az Egri Újságíró Egylet nettó 50.000 Ft-ért megvásárolja. A közönségdíj nyertesének pályaművet az Egylet nettó 20.000-Ft-ért megvásárolja. A nyertesek művei fogják díszíteni a teret Advent utolsó vasárnapján

Fényfestő pályázat

 

Pályázati kiírás

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ és az Egri Újságíró Egylet pályázatot hirdet azon kreatív egriek részére, akik szívesen kipróbálnák magukat a fényfestés világában.

A díj:
A nyertes pályázat kreatívját az Egri Újságíró Egylet nettó 50.000 Ft-ért megvásárolja. A közönségdíj nyertesének pályaművet az Egylet nettó 20.000-Ft-ért megvásárolja. A nyertesek művei fogják díszíteni a teret Advent utolsó vasárnapján.

A feladat:
A Végvári vitézek terének támfal részére fényfestmény kompozíciót készíteni.

Ami van:
Kettő darab Slide monster épületvetítő. cca. 22 méterre a támfaltól. Kezelőszemélyzet, áram.

Amit várunk:
1-2 db 20X20 cm-es legalább 300dpi-a kép. A támfal jellegzetessége miatt a négyzet alakú diának csak az alsó fele esik a támfalra, ezért a kép felső felét maszkolni érdemes. A szobor vetíthető, de maszkolható is. Az alábbi ábra mutatja a kép méretét és a vetítő távolságát. Jelen esetben azt jelenti, hogy egy 20 cm széles film esetén kb. 10 méter széles képet tud egy-egy vetítő kivetíteni.

A pályázat menete:
Pályázni e- mailben lehet a fenyadvent@gmail.com címre küldött munkákkal. Egy pályázó maximum 3 pályaművet adhat be. Egy pályamű maximum 2 képet (összefüggő, vagy különálló) tartalmazhat. Egy kép minimum 300 dpi-s és 20X20 cm- es lehet, a kívánatos formátum: jpg. 

A pályaműveket a Zsűri ítéli bemutatásra érdemesnek. A bemutatás időpontjáról a pályázat Facebook oldalán tájékozódhatnak az érdeklődők. A műveket a Facebook oldalon bemutatjuk, és ott lehet szavazni is rájuk. A közönségszavazást az a mű nyeri, amelyik a legtöbb lájkot kapta. A

 Zsűri döntését is ezen az oldalon tesszük közzé:

https://www.facebook.com/fenyadvent/?pnref=story

 Információ: Bozi Anna bozi.anna@ekmk.eu 20/361-4594