Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2019-08-20

Scroll to top

Top

FOTÓPÁLYÁZAT KULTÚRHÁZAK TÉMÁBAN

FOTÓPÁLYÁZAT KULTÚRHÁZAK TÉMÁBAN

A Magyar Népművelők Egyesülete fotópályázatot hirdet a Kultúrházak éjjel- nappal programsorozat és a kultúrházak tevékenységének népszerűsítése érdekében.

A PÁLYÁZAT CÉLJA:
A pályázatra minden fényképet szívesen fogadunk, amelyek megfelelnek a következő kritériumoknak: A fénykép a hazai és határon túli magyar közművelődési intézmények és szervezetek rendezvényén készült, 2015-ben, illetve 2016. január 1. és február 7. között.

A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK MÓDJA:
A fotók benyújtásának kezdete: 2016. január 11.
A pályázat zárása: 2016. február 12.
A pályázandó fotót kérjük töltse fel a mellékelt űrlapon keresztül! 2016. január 11-től aktív felület: 
http://www.kulturhazak.hu/palyazatok-2016/foto-palyazat-2016/

Kérjük, hogy tömörített fájlban küldjék a fotókat a lehetőségüktől függő legjobb minőségű felbontásban, a mellékelt űrlapon keresztül feltöltve. Egyszerre egy fotó tölthető fel. Több fotó nevezése esetén, kérjük töltse ki képenként a mellékelt űrlapot. (Maximum 5 fotó pályázható!) A pályázó engedélyt ad a Magyar Népművelők Egyesülete számára a fotók felhasználására. Amennyiben a beküldő másképp nem rendelkezik, úgy nevét a képek felhasználásakor feltüntethetjük.

A PÁLYÁZAT DÍJAZÁSA:
A három legjobb fotó készítőjét pénzjutalomban (50, 30, 20 ezer forint) részesítjük.

PÁLYÁZAT TERJEDELME:
Egy fotóstól maximum 5 db fotót fogadunk. (Több fotó beküldése a pályázat automatikus érvénytelenségét jelenti.)

A FOTÓK ÉRTÉKELÉSE:
A fotókat előzetes elbírást követően folyamatosan feltöltjük a Kultúrházak éjjel-nappal akció facebook oldalára. kiválasztott fotókat a Magyar Népművelők Egyesülete által felkért szakmai zsűri értékeli. A pályázat megnyitásától a zárásáig minden héten választunk egy “Hét fotója” képet, amelyet a www.kulturhazak.hu oldalon közzé teszünk.