Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2020-01-27

Scroll to top

Top

Gyermekbábosok XXV. Országos Fesztiválja – Felhívás 2018

Gyermekbábosok XXV. Országos Fesztiválja – Felhívás 2018

2018. június 1-3. kerül megrendezésre a Gyermekbábosok XXV. Országos Fesztiválja. Szeretettel és különös izgalommal várjuk a középdöntők nyerteseit, az ország legjobb bábos csoportjait a negyedszázados fesztiválra, Egerbe.

Ebben az évben kerül sor a Gyermekbábosok XXV. Országos Fesztiváljára Egerben. Az idén jubiláló rendezvény június 1. és 3. között zajlik majd.

Az egri esemény a megyei és regionális fesztiválok kulturális seregszemlék legszínvonalasabban szereplő, tovább juttatott csoportjainak az országos döntője. A fesztiválra megyénként egy-egy csoport fogadására van lehetőség, ha azonban az előválogató rendezvény nagyobb területi egységet fog át, annyi csoportot ahány megye  részt vett.( Budapestről  2  csoportot  fogadunk.)

A rendezvény célja a versengésen túl a tapasztalatcsere, az önkifejezés lehetőségeinek, a bábozás értékeinek bemutatása, a csoportok és vezetőik közötti kapcsolatok kiépítése, elmélyítése. A gyermekbábosok országos fesztiválja versenyjellegű! A fesztivál szakmai részén és a játékidőn kívül szakmai bemutatót és közös élményszerző programokat szervezünk.

Jelentkezési lap 2018

Fótó: Gál Gábor