Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2020-07-13

Scroll to top

Top

Gyermekbábosok XXVI. Országos Fesztiválja – Felhívás 2019

Gyermekbábosok XXVI. Országos Fesztiválja – Felhívás 2019

2019.  június 7-8. kerül megrendezésre a Gyermekbábosok XXVI. Országos Fesztiválja. Szeretettel és különös izgalommal várjuk a középdöntők nyerteseit, az ország legjobb bábos csoportjait a több mint negyedszázados fesztiválra, Egerbe.

Ebben az évben kerül sor a Gyermekbábosok XXVI. Országos Fesztiváljára Egerben. Az rendezvény június 7. és 8. között zajlik majd.

Az egri esemény a megyei és regionális fesztiválok kulturális seregszemlék legszínvonalasabban szereplő, tovább juttatott csoportjainak az országos döntője. A fesztiválra megyénként egy-egy csoport fogadására van lehetőség, ha azonban az előválogató rendezvény nagyobb területi egységet fog át, annyi csoportot ahány megye  részt vett. (Budapestről  2  csoportot  fogadunk.)

A rendezvény célja a versengésen túl a tapasztalatcsere, az önkifejezés lehetőségeinek, a bábozás értékeinek bemutatása, a csoportok és vezetőik közötti kapcsolatok kiépítése, elmélyítése. A gyermekbábosok országos fesztiválja versenyjellegű! A fesztivál szakmai részén és a játékidőn kívül szakmai bemutatót és közös élményszerző programokat szervezünk.

A jelentkezési lap innen tölthető le:

Jelentkezési lap 2019.

Támogató:

NKA

Fotó: Gál Gábor