Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2020-02-22

Scroll to top

Top

Gyermekbábosok XXVII. Országos Fesztiválja – Felhívás 2020.

Gyermekbábosok XXVII. Országos Fesztiválja – Felhívás 2020.

2020.  június 5-6. kerül megrendezésre a Gyermekbábosok XXVII. Országos Fesztiválja. Szeretettel és különös izgalommal várjuk a középdöntők nyerteseit, az ország legjobb bábos csoportjait a több mint negyedszázados fesztiválra, Egerbe.

Ebben az évben kerül sor a Gyermekbábosok XXVII. Országos Fesztiváljára Egerben. Az rendezvény június 5. és 6. között zajlik majd.

Az egri esemény a megyei és regionális fesztiválok kulturális seregszemlék legszínvonalasabban szereplő, tovább juttatott csoportjainak az országos döntője. A fesztiválra megyénként egy-egy csoport fogadására van lehetőség, ha azonban az előválogató rendezvény nagyobb területi egységet fog át, annyi csoportot ahány megye  részt vett. (Budapestről 2 csoportot fogadunk.)

A rendezvény célja a versengésen túl a tapasztalatcsere, az önkifejezés lehetőségeinek, a bábozás értékeinek bemutatása, a csoportok és vezetőik közötti kapcsolatok kiépítése, elmélyítése. A gyermekbábosok országos fesztiválja versenyjellegű! A fesztivál szakmai részén és a játékidőn kívül szakmai bemutatót és közös élményszerző programokat szervezünk.

A jelentkezési lap innen tölthető le:

Jelentkezési lap 2020