Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2020-01-29

Scroll to top

Top

Hangszerek és kiállítások – Heti programok az EKMK-ban

Hangszerek és kiállítások – Heti programok az EKMK-ban

Újra Egerbe érkezik a nagy sikerű Hangszert a kézbe országos sorozat, egészen szombatig teljesen INGYENESEN lesz látogatható a zenei játéktér. Megnyitó, finisszázs és egy kis előzetes a menüben.

Hétfőtől megtekinthető az I. világháborús relikviák című kiállítás a Szent Hedvig Kollégiumban, megnyitó pontban 17 órakor.  Előtte indul a Házi Ki mit tud? az EKVI-ben, méghozzá a Dobó Katica Nyugdíjas Szervezet jóvoltából. Pap Gábor könyvbemutató előadása, az Üdvtörténet magyarul 18 órakor kezdődik a polgármesteri hivatal rendezvénytermében.

Kedden nyitják meg a Hangszert a kézbe elnevezésű zenei játszóteret, ahol bárki kipróbálhatja a hangszereket, de mehet előadásra, rendhagyó énekórára és előadásra, hangszeres és hangtechnikai kurzusra, valamint koncertre is. Irány a Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház!

Péntektől a Közös térben című tárlatot is megnézhetitek a Vitkovicsban. A Szabad Szalon Egyesület alkotóinak kiállításán 17 órakor lesz a köszöntés.

A szombati Várjáték az EKMK és a Dobó István Vármúzeum közös szervezésében jött létre, helyszín az Egri Vár!
A “Női vonal VII.” kiállítás záró eseménye, a Finnissage  a Magyar Festészet Napja Fesztivál rendezvénysorozatban kiemelt rendezvén
—> 2018. október 13. szombat 14.00 / EKMK Templom Galéria

Október 15-re, hétfőre egy kis jóság: ÚJ Közéleti Akadémia!
Ismeretterjesztő, tudományos sorozat, amely megvilágítják a tudomány tényeit, feltételezéseit, a XXI. század aktuális kérdéseit. Szól a társadalomról, nevelésről, vallás tudományról, filozófiáról és sok-sok érdekes témáról.
Az első előadó Dr. Buda László (általános orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta) lesz, aki Eltévedve lelkünk labirintusában címmel osztja meg gondolatait!