Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2019-08-24

Scroll to top

Top

ISMERŐS ARCOK EGERBEN

ISMERŐS ARCOK EGERBEN

Koncertturnéja során városunkba is ellátogat a magyar könnyűzenei élet izgalmas és magával ragadó zenei hangzásával bíró, egyedi tartalmat közvetítő zenekara, az Ismerős Arcok. A zenekar rendszeres szövegírói-zeneszerzői munkájával, nagyszámú közönséget vonzó koncertjeivel népszerűsíti, tudatosítja – immáron 18 esztendeje – az egyetemes magyar kultúra szeretetének fontosságát.
Szeretettel várjuk rajongóikat 2017. március 3-án, pénteken Forrás Gyermek és Ifjúsági Házunk színháztermébe.

Ismerosarcok_pl_02

Még több a zenekarról:

Nyerges Attila – ének, gitár
Práder Vilmos – gitár, ének
Leczó Szilveszter – billentyűs hangszerek
Galambos Nándor – basszusgitár
Kovacsik Tamás – dobok, ütőhangszerek
Tánczos István – szaxofon, ének

A letisztult, kifinomult és precízen kidolgozott dallamvilágot Nyerges Attila értékes gondolatai emelik arra a magas szintre, amely évek óta jellemzi az Ismerős Arcok zenei munkásságát. Zenéjükben a hagyományos rockzenei hangzás mellett felfedezhetők a blues, a jazz, a pop és a világzene stíluselemei is. Dalaik témái között a legjellemzőbb gondolatok a család és a hazaszeretet, kultúránk, értékeink tisztelete és megóvása, valamint a közösségben való létezés fontossága. Valamennyi szerzeményük a hat művész lelkének zenei lenyomata.

Lemezeik rendre a MAHASZ eladási listájának élmezőnyébe tartoznak. Számtalan szakmai elismerés és díj mellett, a zenekar a Fonogram “Az év albuma” jelöléseket és Nyerges Attila állami kitüntetését tartja pályafutásuk eddigi legfontosabb mérföldkövének.

Forrás: http://www.ismerosarcok.hu/rolunk