Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2020-07-02

Scroll to top

Top

ISMERT EGRIEK MÁS SZEREPBEN – A tehetség nem vész el…

EKMK
  • Ekkor: 2015-03-01

Ismét bebizonyosodott, hogy a tehetség nem vész el, legfeljebb átalakul, hiszen február 28 – án szombaton ismét megmutatták magukat azok az ismert egriek akik munkájukban, művészetükben már maradandót alkottak, de e mellett ott buzog bennük valami más, valami őstehetség és van bennük bátorság kiállni a színpadra és elszórakoztatni a közönséget és így egy kicsit önmagukat is.

DSCF1428 (Copy)

Az Ezüstidő Szabadidős Egyesület immár sokadjára hívta össze azokat akik versben, prózában, zenében is ugyanolyan profi módon ki tudják magukat fejezni, mint hivatott szakmájukban. Persze néha egy kicsit zakkan a vers, fals egy – egy hang, de nem ez a lényeg. A szépszámú közönség biztatása, vastapsa, szeretete is azt bizonyította, hogy igény van erre a nemes rendezvényre és a lelkesedés, a művészeti alázat olykor többet ér, mint a “vérprofizmus”. Hiszen még az a néző is vastapssal lett jutalmazva aki a közönség soraiból súgta be a vers következő mondatát az elakadó “művésznek”. 

DSCF1417 (Copy)

De ebből is érződött az összetartozás, a könnyedség a vidámság, összekacsinthatott közönség és fellépő és kölcsönösen jó érzéssel ért véget e jeles délután.

Köszönet a szervezőknek és a bátor fellépőknek egyaránt!

KÉPGALÉRIA

(Kattints a képre a nagyításért)