Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2020-08-10

Scroll to top

Top

Japán esttől a világjárásig – heti programkínálat az EKMK-ban

Japán esttől a világjárásig – heti programkínálat az EKMK-ban

Folklór műsorral, világnappal, gyerekprogrammal, egészségmegőrzéssel, előadásokkal és születésnappal is várja az érdeklődőket a Kulturális Központ ezen a héten.

Ha hétfő, akkor előadás. A gluténallergiáról Szakács Ibolya táplálkozási tanácsadó, egészségfejlesztő mesél az EKMK Kötélverő Közösségi Házban 17 órai kezdettel, míg 18 órakor Oláh Zoltán archeogenetikus tart előadást az alföldi vonaldíszítéses kerámia népéről a Polgármesteri Hivatal Rendezvénytermében.

Szerdán ünnepli születésnapját az IFI pont, a belépés ingyenes. Az Egri Világjáró Klub soron következő alkalmával Dr. Dávid Árpád kalauzol el bennünket Brazília és Argentína érdekes tájaira.

A csütörtöki nap sűrűnek ígérkezik. Egészségmegőrző tornával kezdünk délelőtt, majd Bagó Sándor előadása következik Béke kerékpáros kísérője voltam címmel délután. Ugyanebben a napszakban Nagy Ferenc és Molnárné Mariann természetgyógyász előadását is hallhatjátok a betegségeink lelki hátteréről.
A nagy sikerű Világfaló sorozat is folytatódik ezen a napon. A Japán est zenés irodalmi- és színházi összeállítás a japán kultúra tiszteletére. Kezdés 18 órakor a Forrásban.


Pénteken Angol Csevegő Klub, Közelbaba Csevegő Klub és Társasjáték Klub a kínálat.
Estére szívvel ajánljuk a sepsiszentgyörgyi Háromszék Táncegyüttes Két kezem forgatta, szívem táncoltatta című műsorát, mely barangolás a forgós-forgatós táncok világában.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődők programjainkra!