Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2020-08-14

Scroll to top

Top

Kultúrházak éjjel-nappal

Kultúrházak éjjel-nappal

2020. február 14-15.

Kultúrházak éjjel-nappal

Február 14. péntek / EKMK LISZI

14.00-16.00 Családi játszóház

Közös játékidőt kínálunk arcfestéssel, csillámtetoválással és farsangi álarc készítéssel a hozzánk érkező gyerekek és családok részére

16.30-17.30 Rejtélyes LISZI – detektív témájú játék

Rejtélyes és izgalmas játékra várja a nyomozni vágyókat a Társasjáték klub. Rejtélyes feladványok megoldásával juthatnak el a résztvevők az arcátlan rabló személyéhez, akinek zsebében a Felsőváros féltve őrzött térképe lapul. 

18.00-20.00 Klubok farsangja

Zenés összejövetelre várjuk közösségeinket és az újabb érdeklődőket. Rövid beszélgetésben bemutatkoznak klubjaink, majd egy farsangi vigassággal zárjuk a napot.

“Felsőváros csillagai” – Közösen a közösségért

Február 14. péntek 16.30-19.00 / EKMK IFI PONT

Társasjáték délután
Játékos délutánra várunk minden kedves érdeklődőt! Kipróbálhatják az iroda sokszínű játéktárát, többek között az Óriás Activity-t és a Twister kuckót.

Február 15. szombat 10.00-13.00 / EKMK Vitkovics Alkotóház és Művésztelep

Nyitott műhelynap

Nyitott műhelynapot tartunk, ahol a látogatók bepillantást nyerhetnek a házban zajló szakkörök mindennapjaiba. Kipróbálhatják a tűzzománc technikát, szövőműhelyünkben megtekinthetik egy hagyományos szőnyeg elkészítésének folyamatát, kreatív foglalkozásunkon pedig egy egyedi kézzel készült kulcstartót is elkészíthetnek. Az Egri Kulturális és Művészeti Központ idén egy új tehetséggondozó programot is indított “Felhőn Járók Műhelye” címmel, melyről szintén informálódhatnak az érdeklődők.

Február 15. szombat 9.00-13.00 / EKMK Bartakovics Béla Közösségi Ház

XI. Országos Ifjúsági Szólótáncverseny

A Szólótáncversenyen az ország legjobb néptáncosai mutatják be szabadon választott táncaikat. A több mint 200 jelentkező 150 produkciója közül a zsűri a budapesti és nyíregyházi döntőkön válogatta be a legjobb 62 produkciót, az egri döntőbe.

A verseny “Ezüstpitykés Táncos” és a “Gyöngygalléros Táncos” címért folyik.

Február 15. szombat 19.00 / EKMK Bartakovics Béla Közösségi Ház

Farsangi táncház a Bürkös zenekarral

Támogató: Csoóri Sándor Alap