Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2019-07-24

Scroll to top

Top

Loveshake Egerben!

Loveshake Egerben!

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ ÚJ programsorozatot indít szeptemberben, Párkapcsolati Akadémia néven. Miért olyan nehéz a társtalálás? A párkapcsolat?  A szeptemberben kezdődő sorozatunk kiemelt témái lesznek: ismerkedés, a kapcsolat fejlődése, kötődéseink, válás, újrakezdés, patchwork család.

Igény szerint indítunk kiscsoportokban motiváló tréningeket, – amelyek segítenek az önismeret és elakadásaink kezelésében, az életünk során keletkezett válságok kezelésben. Az előadásokat dr. Szabó Tóth Kinga –  Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karának dékán-helyettese tartja.

Minden kiemelt témához egy-egy színházi előadást is meghívunk.

Az első színházi bemutatónk:
LOVESHAKE – AZ ÉLET ÖSSZERÁZ, melyet 2018. szeptember 20-án, csütörtökön 19 órától láthat a közönség a Forrás Gyermek és Ifjúsági Házban.

A formabontó darab egyfajta párkapcsolati játék, melyben az előadók közismert dalok és izgalmas koreográfiák segítségével mutatják be egy kapcsolat ívét, annak csodáit és nehézségeit. Történeteik saját történetek, megélt, igazi állomások. Az előadás ezért személyes érintettséggel, őszintén és kendőzetlenül mesél. Kerüli azonban a dokumentarista realitást, így a valóság és fikció keserédes keveréke jelenik majd meg a színpadon. Bár a feldolgozott történetek eredetiek és egyediek, mégis mindenki számára ismerősek lehetnek. Az alkotók egyszerre vicces és szívszorító estével várják az érdeklődőket.

Színházi duett – Rezes Judit és Szabó Győző igaz története alapján

Belépő elővételben 2 900 Ft/fő, a rendezvény napján 3 500 Ft/fő

Ezúton értesítjük önöket, hogy a 2018. szeptember 20-i Loveshake – Az élet összeráz című előadásra MINDEN JEGY ELKELT!

Információ, jelentkezés: berecz.klara@ekmk.eu /tel. : 36/517-555