Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2019-09-19

Scroll to top

Top

MIÉNK A TÉR! MUTASD MEG ELŐADÓI TEHETSÉGEDET!

MIÉNK A TÉR! MUTASD MEG ELŐADÓI TEHETSÉGEDET!

A Miénk a tér! összművészeti fesztivál minden év tavaszán alkalmat ad Heves megye általános- és középiskolás diákjainak az előadó művészet különböző műfajaiban való bemutatkozásra .
Az esemény elindításával (már 1993-ban is) az volt a célunk, hogy a diákok által kedvelt és művelt művészeti ágakban fellépési lehetőséget teremtsünk, s hogy a korosztályra jellemző pozitív versenyszellemet fejlődésük szolgálatába állítsuk, – fesztiválhangulatot, oldott, vidám, játékos találkozás teremtve.
Az egykor még egy napos esemény, az évek során négy napossá nőtte ki magát. Kezdetben csak általános iskolások nevezhettek a versenyre, azonban 2007-től középiskolás diákokat, diákcsoportokat is várunk a rendezvényre.
A fesztivál minden napjára az adott művészeti ágnak megfelelően 3-4 tagú szakértő zsűrit tervezünk hívni.
A Miénk a tér! az évek során rangos eseménye lett megyénknek; az elmúlt években mintegy 900-1000 résztvevővel zajlott, amelynek keretében a közönség 150-170 produkciót láthatott.
A produkciókat bárki megtekintheti a meghirdetett kategóriák szerinti napokon.
MIÉNK A TÉR! 2017
Május 10., szerda – könnyűzene
Május 11., csütörtök – komolyzene, népzene, népdal
Május 12., péntek – modern tánc
Május 13., szombat – néptánc, népi játék, színjátszás, vers

Jelentkezési határidő: 2017. április 7.
Részletes kiírás, jelentkezési lap kérhető az EKMK Forrás Gyermek és Ifjúsági Házban Kristonné Erdei Máriától (20/779-2875, erdei.maria@ekmk.eu).

Mienkater_pl_web