Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2019-08-26

Scroll to top

Top

Művészkorzó – képgaléria

Művészkorzó – képgaléria

| Ekkor: 27, Júl 2015

Az EKMK új rendezvényének extravagáns, családi, nyáresti programsora különleges „művészeti utazásra” csábította a közönséget július 25. -én szombaton. 

2015. év a nonverbális művészetek bemutatkozása.

A cirkuszművészethez gyerekkorunktól vonzódunk, s az utóbbi időben azt tapasztalhattuk, hogy előadóik izgalmas, teljesen újszerű módon ötvözik az artistaképzés legnemesebb hagyományait a színházművészettel. A cirkuszművészet csillagai látvány show-val, különleges artista produkciókkal, bűvészpárbajokkal, illuzionista bemutatókkal, tüzes előadásokkal, pantomim műsorral mutatkoztak be az „Egri csillagok” városában kicsik és nagyok örömére egyaránt.

Valóban egyedi és látványos produkciókat láthattunk a színpadon, a szépszámú közönség – kicsik és nagyok – nagy örömére.

Megtelt a tér és nyüzsgő kavalkád fogadta az arra járókat. Lépten – nyomon pantomim figurákba, vagy kígyóbűvölőkbe ütközhettünk a téren és az utcákon, miközben a színpadon lélegzetelálló produkciók sora követte egymást. 

Ugyan az időjárás próbára tette egy kis időre a közönséget, mert akkora zuhét zúdított a nyakunkba, hogy a strandfesztiválosok is megirigyelhették volna a Dobó Tér és a színpad hangulatát, de a rövid fürdőzés után, is kitartott mindenki és tovább élvezte a produkciókat.

Reméljük, jövőre is találkozunk velük, és Önökkel és az EKMK egy nemes  hagyományt teremthet ezzel a különleges és színes kavalkáddal.