Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2020-07-02

Scroll to top

Top

NYEREMÉNYJÁTÉK RIPOFF RASKOLNIKOV KONCERTJEGYEKÉRT

NYEREMÉNYJÁTÉK RIPOFF RASKOLNIKOV KONCERTJEGYEKÉRT

November 14-én Egerben ad koncertet Ripoff Raskolnikov osztrák származású, de főként hazánkban élő blues zenész. Lassan húsz éve rendszeres vendége a hazai kluboknak, fesztiváloknak és végre az EKMK Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház színpadán is megcsodálhatjuk tudását.

Itt az alkalom, hogy belépőt nyerj az előadásra, ehhez nem kell mást tenned, mint a koncert Facebook eseményéhez beírni: “RIPOFF, EGER CSAK RÁD VÁR!” Figyeld az FM7 rádió műsorait, ugyanis ott is két páros belépő talál gazdára hamarosan.

A blues zene hippijének erőteljes, költői mélységű dalai régi szerelmekről, utazásokról, a mindennapok gondjairól és szépségeiről szólnak, és olyan emberi érzelmek kapnak bennük helyet, mint a szeretet, a szenvedély, a vágy, veszteség, a fájdalom, a szépre való törekvés vagy az életéhség. Noha osztrák állampolgár s állandó lakhelye Grazban van, idejének nagy részét Magyarországon tölti: Hegyhátszentpéteren vásárolt házában szeret feltöltődni. Fekete gyökerű, de vérbeli közép-európai bluest játszik, a Bob Dylan és Tom Waits által képviselt irányvonalat követve.

RIPOFF RASKOLNIKOV BAND KONCERT
November 14. kedd, 19.00
Helyszín: EKMK Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház (3300 Eger, Bartók Béla tér 6.)
Belépő: elővételben 1200 Ft , a koncert napján 1800 Ft (Jegyek kaphatók a helyszínen.)