Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2020-06-04

Scroll to top

Top

Rendkívüli helyzet

Rendkívüli helyzet

Kedves közönségünk!

Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése érdekében hozott 46/2020. (III. 16.) kormányrendelet értelmében 2020. március 17-től tilos a mozik, a közgyűjtemények, a közművelődési intézmények és közösségi színterek látogatása, ennek értelmében az EKMK minden telephelye  határozatlan ideig zárva tart.  

A meghirdetett rendezvények, előadások elmaradnak vagy egy későbbi időpontban lesznek megtartva.

Minden további változásról tájékoztatjuk a közönséget!

Központi ügyeleti telefonszám: 06 20 779 036


A meghirdetett Pécsi Balett: Csipkerózsika előadásunk a vészhelyzetre való tekintettel elmarad, a megvásárolt jegyeket visszaváltjuk.

A rendkívüli helyzetre tekintettel a következő rendezvények egy későbbi időpontban lesznek megtartva:

  • A kellékes című színházi előadás
  • A Közéleti Akadémia: Kozma-Vízkeleti Dániel előadása
  • Dolák-Saly Róbert önálló estje
  • Halász Judit gyermekkoncertje

Az új időpontról a vészhelyzet elmúltával, a kormány rendelkezés feloldása után értesítjük a kedves közönséget! Amennyiben mégis igénylik, a jegyek visszaválthatók.

Az online vásárolt jegyek árát visszautaljuk, amennyiben visszatérítési igényét 2020. június 26-ig jelzi az erre létrehozott űrlapon.
Űrlap: https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavalatas?lang=hu/
Kérjük vegyék figyelembe, hogy az összeget a bank 30-60 napon belül, külön értesítés nélkül írja jóvá a vásárláskor használt bankkártyájához tartozó bankszámláján.
Az Egri Kulturális és Művészeti Központ jegyirodáiban (Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház és Bartakovics Béla Közösségi Ház) személyesen váltott jegyek visszaváltásával kapcsolatban érdeklődjenek az alábbi telefonszámon: 06 20 779 2881