Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2020-06-02

Scroll to top

Top

Sportosan búcsúztatták az évet

Sportosan búcsúztatták az évet

2017. december 28. és 30. között zajlott az Egri Kulturális Művészeti Központ és a Forrás Szabadidős Diáksport Egyesület által rendezett XIII. Vígh László Szilveszteri Kupa, melynek az Egri Pásztorvölgyi Általános Iskola és Gimnázium tornaterme adott otthont. A három napos Várallyay Miklós játékvezető által lebonyolított kupán összesen harminc mérkőzést játszott tizenegy csapat. A döntőben hat továbbjutó csapat küzdött a kupáért.

Mint minden évben, így ez alkalommal is a vándorkupa elnyerése volt a cél. Három éven keresztül a Zöldfülűek csapat birtokolta a kupát, ám 2017-ben ez a hagyomány megtört.  A mérkőzés eredménye a következőképp alakult:
1. FINDZSA FC
2. MOVIE FC
3. MG OLD BOYS
4. BRÓ TEAM
5. ZÖLDFÜLŰEK
6. PLUTÓ 2001

Egyéni díjazottak kategóriában jutalmazták a kupa gólkirályát, aki a Zöldfülűek csapatából Tóth Martin lett. Legjobb mezőnyjátékosnak Bojtos Ádámot a Bró Team tagját, legjobb kapusnak Kalo Ádámot a Rükverc csapat játékosát választották.

A közel három évtizede rendezett torna 13 éve viseli Vígh László nevét, akinek életében mindig fontos szerepet játszott a sport, a gyerekek és a fiatalok. 2017-ben nyolcvannyolcan búcsúztatták az évet labdarúgással a XIII. Vígh László Szilveszter Kupán. Köszönjük a részvételt, a csapatoknak pedig gratulálunk!