Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2020-06-01

Scroll to top

Top

Karácsonyi hangolódás a Gajdos zenekarral

Karácsonyi hangolódás a Gajdos zenekarral

A Gajdos Zenekar immár huszonöt éve ad adventi koncerteket, mindig hívnak egy-egy vendéget és barátaikkal, ismerősökkel hangolódnak az év végi családi ünnepre. A rendhagyó fellépéssel nem csak ettől az évtől, hanem a Bartakovics Béla Közösségi Háztól is búcsúznak egy időre.

– Az eltelt 25 év alatt minden évben megtartottuk a karácsonyi koncertünket. Az évek során hagyomány lett belőle, amire már mi is várunk, akár a közönség. Vendégeink mindig a barátaink
közül kerültek ki, akik vagy kiváló muzsikusok, vagy színművészek, de volt olyan alkalom is, hogy gyermekeinkkel zenéltünk együtt – mondta el nekünk Okos Tibor, a Gajdos Zenekar vezetője.

Idén Széles András, az ország egyik legjobb citerása lesz a koncert egyik vendége. Több évtizedes barátság és sok “együttmuzsikálás” fűzi össze a csapattal. 15 éve hagyomány az is, hogy az egri Farkas Ferenc Zeneiskola növendékeit is vendégül látják a színpadon. Idén is szerepelnek egy moldvai összeállítással.

December 15-én, pénteken a Gajdos Karácsonnyal zárják a Bartakovics Béla Közösségi Ház rendezvényeit, ugyanis felújítás miatt egy időre búcsúzik a kulturális színtér egyik jeles építménye.

GAJDOS KARÁCSONY
DECEMBER 15. PÉNTEK 19.00 / EKMK BARTAKOVICS
BELÉPŐ: 600Ft

Csatlakozz a Facebook esemény.

Fotó: heol.hu