Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2020-06-02

Scroll to top

Top

Tavaszi Fesztivál – A legkisebb óceán: fény-bábszínház

Tavaszi Fesztivál – A legkisebb óceán: fény-bábszínház

Értesítjük a kedves közönséget, hogy március 12-től a kormány által meghirdetett veszélyhelyzet miatt határozatlan ideig minden telephelyünk zárva tart.
A meghirdetett rendezvények, előadások elmaradnak, így A legkisebb óceán előadás is.


A megvásárolt jegyeket a rendkívüli helyzet miatt elmaradt rendezvényekre visszaváltjuk.

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ jegyirodáiban (Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház és Bartakovics Béla Közösségi Ház) személyesen váltott jegyeket az eredeti jegy ellenében hétfőn és szerdán 12.00-15.00-ig (március 16., 18., 23., 25.) az EKMK Bartakovics Béla Közösségi Ház jegyirodájában (Knézich K. u. 8) van lehetőség 2020. március 25-ig visszaváltani.

Más helyszínen személyesen váltott jegyekkel kapcsolatban az adott helyszínen lehet érdeklődni (pl. Eger Tourinform iroda).

Az online váltott jegyekkel kapcsolatban a jegyrendszer szolgáltató partnerünk, az InterTicket Kft. ügyfélszolgálata minden érintett ügyfelet e-mailben tájékoztat arról, hogy a visszafizetés folyamata elindult. Kérjük vegyék figyelembe, hogy az összeget a bank 30 napon belül, külön értesítés nélkül írja jóvá a vásárláskor használt bankkártyájához tartozó bankszámláján.

További információ a 06 20 779 2881 telefonszámon.

2020. március 21. szombat 15.00 / EKMK Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház

A legkisebb óceán: fény-bábszínház

Az Y Csoport és a Ledpuppets koprodukciója az élő szereplők és a bábhasználat formai ötvözésével lehetőséget teremt a mágikus és a reális, a képzelet és a valóság, a gyermeki látásmód és a felnőtt logika összekötésére. A formáció egy vízalatti világot kelt életre a bábszínház, az élő zenés perfomansz és a látványszínház elemeit felhasználva.

„- Ha nagy leszek, hal leszek.
– És milyen hal?
– Fekete pöttyös görgős hal. Aminek vastag szája, barna foga, a szeme fölött meg két szarva van. Az Indiai – óceánban él.
– Az Indiai – óceán nagyon messze van innen Katicabogár.
– Én ott nagyon boldog lennék.
– Az Atlanti- óceán nem jó? Az közelebb van.
– Az Atlanti- óceánban hideg vízi halak élnek Anci. Nekem olyan helyre kell mennem, ahol a hozzám hasonló halak vannak.”

Egy halkereskedést üzemeltető család tagjai felelősségteljesen, ám egyre beszűkülve és “beszürkülve” élik mindennapjaikat. A legkisebb lány, Katicabogár viszont egy színes világról álmodik a tenger mélyén, ahol mindenki őt követi. Egy váratlan veszteség miatt azonban kénytelen kilépni a menedéket nyújtó fantáziavilágából. Miközben Katicabogár lassan felnő a feladathoz, egy különös barát érkezik hozzá a tenger mélyéről, hogy segítse az útját.

SZEREPLŐK:

KATICABOGÁR – MÓGA PIROSKA
APCI – BOROS ÁDÁM
ANGYALKA – BOGNÁR ANITA
ROLÓ -HAJMÁSI DÁVID/GYÖRGY ZOLTÁN DÁVID
ANCI – SZŐTS ORSOLYA
BÁBOS COACH: Lendváczky Zoltán
BÁB- ÉS LÁTVÁNYTERVEZŐ: Remsey Dávid, Halák András
ZENÉSZ: Nagy Marcus Panda
JELMEZTERVEZŐ: Szabados Luca
FÉNYTERVEZŐ: Dézsi Kata
RENDEZŐASSZISZTENS: Balogh Zsuzsanna

RENDEZŐ: MAKRA VIKTÓRA

Támogatók: Pro Progressione Kft, NKA, EMMI, TRIP

Az előadást 6 éven felül ajánljuk.

Jegyár: 1200,- Ft

Jegyek kaphatók: EKMK Forrás, EKMK Bartakovics, ekmkeger.jegy.hu