Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2020-06-02

Scroll to top

Top

Tavaszi Fesztivál – Kiskalász Zenekar: Interaktív családi koncert

Tavaszi Fesztivál – Kiskalász Zenekar: Interaktív családi koncert

Értesítjük a kedves közönséget, hogy március 12-től a kormány által meghirdetett veszélyhelyzet miatt határozatlan ideig minden telephelyünk zárva tart.
A meghirdetett rendezvények, előadások elmaradnak, így a Kiskalász Zenekar koncertje is.


A megvásárolt jegyeket a rendkívüli helyzet miatt elmaradt rendezvényekre visszaváltjuk.

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ jegyirodáiban (Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház és Bartakovics Béla Közösségi Ház) személyesen váltott jegyeket az eredeti jegy ellenében hétfőn és szerdán 12.00-15.00-ig (március 16., 18., 23., 25.) az EKMK Bartakovics Béla Közösségi Ház jegyirodájában (Knézich K. u. 8) van lehetőség 2020. március 25-ig visszaváltani.

Más helyszínen személyesen váltott jegyekkel kapcsolatban az adott helyszínen lehet érdeklődni (pl. Eger Tourinform iroda).

Az online váltott jegyekkel kapcsolatban a jegyrendszer szolgáltató partnerünk, az InterTicket Kft. ügyfélszolgálata minden érintett ügyfelet e-mailben tájékoztat arról, hogy a visszafizetés folyamata elindult. Kérjük vegyék figyelembe, hogy az összeget a bank 30 napon belül, külön értesítés nélkül írja jóvá a vásárláskor használt bankkártyájához tartozó bankszámláján.

További információ a 06 20 779 2881 telefonszámon.

2020. március 28. szombat / EKMK Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház

Tavaszi Fesztivál – Kiskalász Zenekar: Interaktív családi koncert

A zenekar 2009-ben alakult. Elsősorban Bartos Erika verseinek megzenésítésével lopta be magát a kisgyermekes családok szívébe. Az első három CD-n az Ő verseit dolgozták fel, sorrendben: Zsákbamacska, Százlábú, Hepehupa. Ezt követték a Salátamánia és a Gyere az Állatkertbe! CD-k, amelyeken már saját verseket zenésítettek meg. A műsor válogatás az elmúlt évek legsikeresebb dalaiból (pl. Palacsinta, Hepehupa, Nem akarok, Buborék …). Eddig öt lemezük jelent meg, melyből kettő aranylemez lett, illetve két Fonogram díj- jelöléssel is büszkélkedhetnek.
Jegyár: 800 Ft
Jegyek kaphatók: EKMK Forrás, EKMK Bartakovics, ekmkeger.jegy.hu