Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2020-06-02

Scroll to top

Top

Tavaszi Fesztivál: KÖR – Kálloy Összes Rövidítve

Tavaszi Fesztivál: KÖR – Kálloy Összes Rövidítve

Értesítjük a kedves közönséget, hogy március 12-től a kormány által meghirdetett veszélyhelyzet miatt határozatlan ideig minden telephelyünk zárva tart.

A meghirdetett rendezvények, előadások elmaradnak, így a KÖR: Kálloy Összes Rövidítve zenés est is.


A megvásárolt jegyeket a rendkívüli helyzet miatt elmaradt rendezvényekre visszaváltjuk.

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ jegyirodáiban (Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház és Bartakovics Béla Közösségi Ház) személyesen váltott jegyeket az eredeti jegy ellenében hétfőn és szerdán 12.00-15.00-ig (március 16., 18., 23., 25.) az EKMK Bartakovics Béla Közösségi Ház jegyirodájában (Knézich K. u. 8) van lehetőség 2020. március 25-ig visszaváltani.

Más helyszínen személyesen váltott jegyekkel kapcsolatban az adott helyszínen lehet érdeklődni (pl. Eger Tourinform iroda).

Az online váltott jegyekkel kapcsolatban a jegyrendszer szolgáltató partnerünk, az InterTicket Kft. ügyfélszolgálata minden érintett ügyfelet e-mailben tájékoztat arról, hogy a visszafizetés folyamata elindult. Kérjük vegyék figyelembe, hogy az összeget a bank 30 napon belül, külön értesítés nélkül írja jóvá a vásárláskor használt bankkártyájához tartozó bankszámláján.

További információ a 06 20 779 2881 telefonszámon.

2020. március 26. csütörtök 19.00 / EKMK Bartakovics Béla Közösségi Ház

Tavaszi Fesztivál: KÖR – Kálloy Összes Rövidítve

Parázs Koncertszínház

Kálloy Molnár Péter varázslatos zenés estje kiváló zenészek közreműködésével. Humor, líra, rockzene, slágerírás a nézőkkel, Vers mindenkinek újratöltve, másfél órás OKJ-s rocksztár-képző az aktuális vezető újsághír zenés változata, tavaszi szél márciusban, akusztikus blokk, megkapó gondolatok, találó verssorok, a teljes Kálloy Összes Rövidítve (K.Ö.R.).
A banda: Fehérvári Attila-basszusgitár, Cséry Zoltán-zongora, Dely Domonkos-perka,vokál,
Sztárvendég: Hrutka Róbert

Jegyár: 2500 Ft

Jegyek kaphatók: EKMK Forrás, EKMK Bartakovics, ekmkeger.jegy.hu