Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2020-06-03

Scroll to top

Top

ÚJRAKEZDÉS…

ÚJRAKEZDÉS…

Pilát Gábor, aki az elmúlt húsz évben közel 13 ezer embernek tartott értékesítési, vezetői, valamint kommunikációs tréningeket, már a kezdetektől felfigyelt arra, hogy az alapvető igazságok, összefüggések az élet minden területén használhatók.
A “Tabuk nélkül a párkapcsolatról” közösséget azzal a céllal hozta létre, hogy a tapasztalatai alapján támogatást, segítséget nyújtson azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmagunk megtalálása a világban.

pilatgabor-611x1024

Pilát Gáborral Egerben, február 18-án, csütörtökön a Bartakovics Béla Közösségi Házban találkozhat a közönség. Találkozások… ismeretterjesztő sorozatunk 18 órakor kezdődő előadásának központi témája: újrakezdés szakítás után. Szó lesz a szakításhoz vezető “tuti tippekről” – csak azért, hogy elkerülhessük őket. Megtudhatjuk, mit tehetünk, ha kettőnk közül valamelyikünk már beleesett ezekbe a csapdákba, illetve azt, meddig menthető meg egy kapcsolat vagy azt, hogyan érdemes a legfájdalmasabb pontokat kezelni.
Előadónk kérése, hogy az érdeklődők hozzák magukkal személyes kérdésüket.

Az előadás belépődíj-köteles. Jegyeket az EKMK Forrás Gyermek és Ifjúsági Házában, illetve Bartakovics Béla Közösségi Házában lehet váltani – elővételben: 1.500 Ft-os, az előadás napján pedig 1.800 Ft-os áron.