Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

EKMK | 2020-06-01

Scroll to top

Top

Vámos Miklóstól Dr. Buda Lászlóig – Programok a héten

Vámos Miklóstól Dr. Buda Lászlóig – Programok a héten

Közéleti Akadémiával, írói esttel, világjárással, megnyitóval, túrával, előadással és asztrológiával is várja a Kulturális Központ az érdeklődőket.

Hétfőre máris egy nagyszerű program jut. Az Új Közéleti Akadémia sorozat első előadását Dr. Buda László (általános orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta) tartja, méghozzá Eltévedve lelkünk labirintusában címmel. Kezdés 18 órakor a Forrásban!
De előtte azt is megtudhatjuk a Heves megyei Életreform Népfőiskolával közös programunk jóvoltából, hogy miként segít az asztrológia a sorsunk formálásában.

Kedden, de az egész héten megnézhető a Közös térben című kiállítás a Vitkovics Házban.

Szerdán 14:30-kor Séra Zsuzsanna nyitja meg a Forrásban a Móra Ferenc Tagiskola diákjainak tárlatát, ami a Szív projekt elnevezést kapta.
Az esti Second Life – Avagy kétéletem előadásra minden jegy elkelt!
A Világjáró sorozatban ezúttal a Balkánon barangolhattok, ehhez Csáki Szilárd és Csige Anikó ad térképet az érdeklődők kezébe.

Csütörtökön az Operaházat mutatja be Juhász Zsuzsanna, az előadás az Ezüstidő Szabadidős Egyesület és az EKMK közös programja.
17 órakor új kiállítás nyílik meg a Templom Galériában. Filp Csaba Munkácsy-díjas festőművész tárlata a Defectus Sine Fine címet kapta, ami a hasonló című (Data Est Defectus), a Kiscelli Múzeumban 2013-ban bemutatott kiállításának adaptációja.

Vámos Miklós írói estje, a Kilenc pénteken 18 órakor kezdődik a Forrásban. Vámos Miklós ezúttal a legutóbbi kilenc évéről mesél majd. Jegyek még korlátozott számban kaphatók.

Ha szombat, akkor túra! A Kisbakancsosok egy könnyed, 16 km-es sétát tesznek meg a környéken, úgy 8 és fél óra alatt.
18 órakor az Eszterházy Károly Egyetem B épületében lesz hallható Szörényi Levente Atilla – Isten Kardja című előadása.

Mindenkit sok szeretettel várunk programjainkon, és rendezvényhelyszíneinket! A Facebook-on pedig naprakész információkat adunk minden eseményünkről, érdemes ránk kattanni:
facebook.com/ekmkeger