Időpont
2021. július 12-15. (4 éj)
Helyszín
Bélapátfalva
Korosztály
7-14 év
Részvételi díj
46.000-55.000 Ft/fő

A tábor ideje alatt a diákok választ kapnak arra, hogy milyen táncok, táncstílusok vannak. Gyakorlatban kipróbálható szórakoztató, különleges oktatói elemekkel felépített foglalkozások várják a táborozókat.

A résztvevők megismerik a népi játékok cselekményét, szövegét és dallamait, a játékfűzéseket. Képesek lesznek az együttműködésre, alkalmazkodásra, mások elfogadására, a szabályok betartására, a fizikai kontaktus kialakítására, a társas együttlétre, a szerepvállalásra, a játéktevékenységre. Tudatosabban viselkednek a társak előtti kommunikációban, a párválasztásban és a szerepvállalásban. Megismerik a zenei kíséretmódokat és a tánc összefüggéseit, az előadói, improvizációs készséget. A különböző dialektusok táncainak, tánckultúrájának, táncalkalmak, a táncrend, a táncház szerepének megismerésére is sor kerül. Jellemző viseletdarabokat, azok elnevezéseit, öltözködési szabályokat, a táncos mozgás és a viselet összefüggéseit is feltárjuk. A programok része még: ismerkedés a pantomim-, mozgás- és gesztusszínház világával, s azon keresztül önmagunkkal. A játék, az együtt nevetés, a képzelőerő, amit a pantomim műfaja igényel, és a zene – vagy éppen a csend mind hozzásegítenek ahhoz, hogy a résztvevők egy kis időre maguk mögött hagyva a világot kikapcsolódjanak; miközben észrevétlenül tanulnak, fejlődik mozgásuk, önismeretük, kreatív gondolkodásuk, előadói készségük.

Igazi VAKÁCIÓS hangulat Magyarország egyik legszebb erdei iskolájában.

A tábor 25 főtől indul.

Árak:

Early bird: 46.000 HUF/fő április 30-ig

Normál: 51.000 HUF/fő május 31-ig

Normál: 55.000 HUF/fő június 1-től

Az ár tartalmazza az 5 nap, 4 éjszaka szállást, teljes ellátás (napi 3 főétkezés), foglalkozásokat, sportolási lehetőségeket, és a programokat.

Berecz Klára
berecz.klara@ekmk.eu