2021. augusztus 30. hétfő 10.00 / Nemzedékek tere
„JÓ NEKEM!” – NYÁRBÚCSÚZTATÓ AZ OCHO MACHO-val
Belakjuk a Felsővárost
Családi Nyárbúcsúztató party
10:00-17:00 Óriás akadálypálya- ugrálóvár, mesesarok
Töltsük együtt a nyár utolsó pillanatait. Játékokkal, foglalkoztatókkal, kreatív mesesarokkal várjuk a gyerekeket, szülőket augusztus 30-án a Nemzedékek terén.
18:00
Az Ocho Macho zenekar lassan 20 éve meghatározó és egyben hiánypótló szerepet tölt be a hazai zenei szcénában. A szombathelyi gyökerekkel rendelkező „nyolc macsó” az ország elsőszámú hangulatfelelőse, a fesztivál- és klubélet megkerülhetetlen szereplője, a városi rendezvények népszerű fellépője. Nagyszabású, élő koncertjeik rendszerint hatalmas tömegeket mozgatnak meg, ahol az önfeledt szórakozásé és a magával ragadó zenei élményé a főszerep.
Egyedi hangzásvilágának köszönhetően minden Ocho szám igazi unikum, melynek titka a különböző műfajok fúziójában rejlik: a reggae, a ska, a punk és a latin zene találkozása felejthetetlen összhatást alkotnak.
Olyan nagysikerű slágerek fűződnek a banda nevéhez, mint a „Jó nekem”, az „El Mundo Fantástico”, a Kowalsky közreműködésével készült „Képzeld el másképp”, és még sorolhatnánk.
A háromszoros platinalemezes, Fonogram-jelölt Ocho Macho életében a 2015-ös év mérföldkőnek számított, hiszen a „Nagy-Szín-Pad!” tehetségkutató nyerteseként lehetőséget kaptak többek között a VOLT és a SZIGET Fesztivál nagyszínpadán is fellépni – utóbbin Robbie Willams előtt.

„Felsőváros csillagai” – közösen a közösségért projekt keretein belül megvalósuló program.