2019. június 5. / Szmrecsányi Lajos Érsekkert – Zenepavilon
NYÁRESTI KONCERTEK
CABARET BAND

Igazi egri zenekar, amely 2003-ban alakult egy kiskocsmában amolyan borozgatós estén és azóta változatlan hangulatban játszik. A frontember Halmos András az ének mellett fuvolázik és a világon egyedülálló módon megszólaltatja a kazut. A zenekar további tagjai: File Sándor Pál dob, Kónya Csaba basszusgitár, Ollé Zoltán gitár, szenzációs szezonnyitó koncerttel várják az érdeklődőket a Zenepavilonba. Új tagok, új nóták, de a hangulat: hamisítatlanul egri.

2019. július 3.  / Szmrecsányi Lajos Érsekkert – Zenepavilon
ZOLBERT
NYÁRESTI KONCERTEK

A szaxofonos zeneszerző és producer 2013-ban “Frappé” című dalával megnyerte az 1. Smooth Jazz Dalverseny fődíját. A Veszprém Fest nagyszínpadán lépett fel a világhírű, brit The Brand New Heavies előzenekaraként. 2015-ben jelent meg “One” című nagylemeze, amely a smooth jazz műfaj őshazájában, az Egyesült Államokban a legendás JazzTrax rádió TOP 25-ös listáján a 10. helyre került fel. Megalapította saját borfesztiválját, a Zolbert Jazz &Wine Fest-et. 2017-ben jelent meg második albuma “Inside Out” címmel, amelyen helyet kapott Takács Nikolassal közös dala, a “Miami Nights” is.

2019. július. 24. szerda 20.00 / Szmrecsányi Lajos Érsekkert – Zenepavilon
PETRUSKA

Petruska András dalszerző-énekes szuggesztív, közvetlen előadásmódjával, tartalmas dalaival, az igényes könnyűzene hazai képviselője. „Reláció” című 2019-es új nagylemezén a szellemes szövegeiről ismert Babarci Bulcsú mellett nem kisebb név volt szerzőtársa, mint Grecsó Krisztián. „A Dal 2016” című tv-műsorban a legjobb négy között végzett. Dalai megállják a helyüket a nagy nyári fesztiválokon, világzenei, jazz vagy irodalmi színtereken is.

2019. augusztus. 22.  / Szmrecsányi Lajos Érsekkert – Zenepavilon
THE HANGOVER BAND

,,Aki ismer minket, tudja mire gondolok azzal, hogy: „Ahol a kezdet ott a vég!”.
Hát másnaposan, talán még aznaposan jött az ötlet… Miért nem zenélünk újra együtt? A kérdésre nem is találtunk választ, de már azt beszéltük, milyen stílusban és hol kellene próbálni.” A 2013. novemberében alakult egri rock zenekar az Egergyanús című dalukkal kerültek be igazán a köztudatba. 2015-ben jelent meg angol nyelvű első bemutatkozó kislemezük ,,Naked Love” címmel. A zenekar tagjai: Bali Ádám (ének, gitár), Bali Árpád (dob, vokál), Bóta Tamás (ritmusgitár, vokál), Bukta László (hegedű), Gacsal Márk (basszusgitár). Nem csak saját szerzeményeikkel, hanem akusztikus formációjukban a magyar nosztalgia és Retro slágereivel minden korosztályt képesek megmozgatni.