2021. augusztus 19. csütörtök 16.30 / Nemzedékek tere
SZENT ISTVÁN ÜNNEP
Gasztro stand up
Egy igazán humoros főzőshow az ország Tetovált Séfjével és eszement kuktájával, Vajtó Lacival, ahol nem csak láthatod az ételek elkészítését, hanem részt is vehetsz annak elkészítésében. Zsolt a TV Paprika és a Viasat3 csatornák állandó szereplője, aki nem mellékesen Budapest belvárosában igazi különlegességet hozott létre a gasztronómiában. A gasztronómia mellett a humor is fontos szerepet kap majd, hiszen amíg a séfünk főz, addig Vajtó Laci vicces stand up előadását élvezhetjük, természetesen a gasztronómiához igazítva.
 Kenyérszentelés
Mystery Gang koncert
Egri Péter és a Mystery Gang a 21. szàzad nem csak hazai hanem nemzetközi berkekben is az egyik legnépszerűbb rockabilly együttes. A csapat frontembere Egri Péter, aki a zenekar dalainak szerzője is egyben, a 2020 èvben a Los Angelesi Academia Music Awards díjazottja, s legújabb dala rákerült a világ legjobb 25 rockabilly nemzetközi lemez vàlogatásàra is.
A program az Egri Kulturális és Művészeti Központ szervezésében a „Felsőváros csillagai” – közösen a közösségért projekt keretein belül valósul meg.