BOHO DESIGN STUDIO
„fiataloknak szóló szakkör”Kapcsolj ki, merülj el a flow-ban, és alkoss valami izgalmasat!
Töltsd el a délutánodat egy olyan kreatív foglalkozáson, ahol kikapcsolódhatsz, és új divatos technikákkal ismerkedhetsz meg. Neked csak magadat kell hoznod, és az sem gond, ha még soha nem fogtál varrótűt, fogót, vagy ecsetet a kezedben. Mi garantáljuk a jó hangulatot!
Várunk minden olyan fiatalt, akik szívesen csatlakoznának Eger első Boho Design Stúdiójához, ahol kiélhetik az összes kreativitásukat.Szeptembertől minden héten szerdán lesz Boho Design Studio szakkör!

 

Első foglalkozás: 2023. szeptember 13. (szerda) 15.00-17.00

• Egyedi kanál dekor: Készítsd el kedven kanalad foglalkozásunkon. Ha eleged van, hogy az evőeszközeidet más is használja és szeretnéd megkülönböztetni, itt a helyed! A stúdióban megmutatjuk, hogyan tudod egyszerűen elkészíteni egy könnyen kezelhető alapanyag segítségével.

Harmadik foglalkozás: 2023. szeptember 27. (szerda) 15.00-17.00
• Szépítkezz tudatosan: Természetes alapanyagokból elkészítheted saját ajakbalzsamod, amit illóolajokkal illatosítunk. Az időnk többi részében pedig, textil arctisztító párnákat varrunk. Légy tudatos és ismerkedj meg a legújabb szépségápolási praktikákkal!

Ötödik foglalkozás: 2023. október 11. (szerda) 15.00-17.00

• Manóajtós őszi ajtódísz: Ez a foglalkozás azoknak szól, akik szeretnek elmerülni a mesék világában és nem félnek a titkos ajtóktól. Őszre hangolódva a legfrissebb ajtókopogtató elkészítését sajátíthatjuk el. Lesz benne varázsajtó, sziklakő, mini dekoráció készítés. Továbbá friss terméseket, szárított virágokat használunk majd fel.
Foglalkozás összege: 1500 Ft/alkalom
Jelentkezés az alábbi e-mail címen: fuzi.reka@ekmk.eu