“Felsőváros csillagai – Közösen a közösségért” projekt

TOP-6.9.2-16-EG1-2017-00001
null
Felsőváros Csillagai logó

2019. januárjától indul a Felsőváros Csillagai – Közösen a közösségért című önkormányzati projekt, melynek egyik megvalósító partnere az Egri Kulturális és Művészeti Központ. Célunk, hogy olyan közösségi programokat kezdeményezzünk, amelyik a Felsővárosban élők igényeire alapulnak, és a lakosságot aktívan bevonják.

Szeretnénk, ha a területen lakók, dolgozók, tanulók még jobban kötődnének a városrészhez, és érzékelnék a lehetőségek gazdagodását, azt, hogy véleményükre számítunk.

Ennek keretében többek között Tájékoztató Információs Pontot alakítunk ki az EKMK felsővárosi telephelyén, a LISZI-ben, ahol keressük a”Felsőváros legjei”-t, Nyáresti pikniket szervezünk, kerékpártúrákat, új művelődő közösségeket indítunk, megünnepeljük a Jeles napokat, megjelenítjük a városi fesztiválokat, helyi kiadványt szerkesztünk, “Belakjuk a Felsővárost” és létrehozzuk a Felsőváros Ünnepét.

Kapcsolódó híreink

null

Bepillantás a rendezvényeinkbe

[dt_photos_jgrid orderby=”rand” loading_effect=”flip” target_height=”300″ hide_last_row=”true” padding=”5″ category=”felsovaros-csillaga”][dt_albums_scroller show_title=”true” autoslide=”4000″ category=”felsovaros-csillaga”]

Rendezvények

null
Nem találtunk eseményt!